sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ihmenaamio Glamglow





Glamglow mutanaamio, tuo Hollywoodin viihdemailman takahuoneiden salainen ase! Kun tätä ihmenaamiota alettiin myymään myös Suomessa, sai se suuren hehkutuksen blogimaailmassa, joten olihan minunkin pakko saada oma testiin! Hain siis itselleni noin vuosi sitten Kicksistä tuon alkuperäisen mustassa purnukassa olevan Youthmud mutanaamion. Se lupaa mm. 3 päivän hehkun, kiinteyttää, silottaa juonteita, sekä kosteuttaa. Naamion salaisuutena toimii patentoitu Teaoxi-yhdiste, jossa on luonnollisia antioksidantteja jopa 200 kertaa voimakkaampina kuin E-vitamiinissa. Saasteen jäämät, haitalliset aineet, sekä epäpuhtaudet imeytyvät ihosta naamioon. Tuloksena kiinteämpi, kirkkaampi ja heleämpi iho! 
Naamio levitetään puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, annetaan vaikuttaa 10 minuutta, pestään pyörivin liikkein pois, jolloin se myös kuorii ihoa tehokkaasti ja avot! Mielestäni tuo naamio on aivan mieletön! 
Kun tuo oma purnukkani pääsi muutama kuukausi sitten loppumaan, huomasin onnekseni joululahjaostosten aikaan, että Glamglow:lta oli tullut lahjapakkaus, joka sisälsi kolme eri naamiota. Pakkauksessa oli mukana tuo minullakin jo aikaisemmin ollut Youthmud-naamio, puhdistava Supermud-naamio, sekä kosteuttava Thirstymud-naamio. Täydellinen joululahja äidille, siskolle, ja tietty itselle..hehheh :) 




Youthmud-naamio

Thirstymud-naamio
Supermud-naamio

 Veljeni suostui onnekseni malliksi tuon puhdistavan Supermud-naamion kokeiluun. Supermud naamio sopii sekä naisille, että miehille, ja kaikille ihotyypeille. Savipohjaisen naamion raaka-aineet on suunniteltu ensisijaisesti taltuttamaan iho-ongelmien haasteita Se hoitaa tehokkaimmin epäpuhdasta ihoa, josta löytyy esimerkiksi avokomedoita eli mustapäitä, pustuloita eli finnejä ja vaikka sisäänkasvaneita karvoja. Eli ei ehkä ihan tarpeellinen naamio esimerkiksi normaalin ihotyypin omaavalle! Supermud-naamiota suositellaan käytettävän 10-20 minuuttia, veljeni piti 15 min, jolloin naamio tuntui kasvoilla kireältä ja oli kauttaaltaan kuivunut. Kasvot saivat silminnähden lisää kirkkautta!

Naamiota voi käyttää koko kasvoille, tai paikallishoitona epäpuhtauksien päälle.
Lisää Glamglow naamioista löydät osoitteesta http://maisondebeaute.fi/glamglow/


Ennen



Jälkeen
                                          T.Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)