tiistai 27. tammikuuta 2015

M A C hypetystä

En muista tarkkaan milloin kuulin ensimmäisen kerran Macin meikeistä, mutta voin kertoa että nyt ne ovat tulleet jo aika tutuksi! Kokemuksia Macin meikeistä voi lukea blogeista, ja vinkkejä saa katsomalla vaikka kauneusvloggareita youtube:ista, esimerkiksi Jacklyn Hill on aivan mahtava! Suomessa Macin meikkejä myyvät muutamat Stockmann tavaratalot, sekä Stockmannin verkkokauppa!

MAC (Make-Up Art Cosmetics) on suunnattu kaikenikäisille, kaikille ihonsävyille, sekä naisille että miehille. Macin tuotteita käyttävät niin ammattimeikkaajat, kuin arkikäyttäjätkin. Mac kosmetiikkamerkin perustivat kaksi Frank nimistä miestä vuonna 1984 Torontossa. Mac oli ensimmäinen kosmetiikkafirma joka panosti erityisesti työntekijöidensä koulutukseen. Tästä tiedustelimme myös Helsingin Macin pisteen työntekijältä, joka kertoi, että Mac pitää työntekijöilleen oman tuotekoulutuksen. Tämä kyseinen myyjä oli lisäksi käynyt Make Up Forever maskeerauskoulun.
Mac osallistuu myös aktiivisesti hyväntekeväisyyteen. Mac Cosmeticsin perustama Viva Glam on AIDS:ia vastaan taisteleva hyväntekeväisyysjärjestö. Vuonna 1998 Mac Cosmetics siirtyi Estee Lauderin alaisuuteen, jonka myötä Mac pääsi työskentelemään mm. kansainvälisten muotinäytösten backstagelle.




Helsingin Stockmannin Macin pisteeltä löytyy kaikkien niiden ihanien meikkien lisäksi myös ihonhoitotuotteita. Ensimmäiset Macin tuotteet hankin siskoni häämeikkiä silmällä pitäen. Häät olivat kesällä, joten ykkösprioriteettina oli saada tarvittavat tuotteet pysyvän pohjan luomiseksi. Olin lisäksi bongannut kauneusvloggaaja Lauren Curtisin tekemältä häämeikkivideolta täydellisen siskolleni sopivan mattahuulipunan sävyssä Angel. Sen kyllä kulutin sitten itse ihan loppuun..hahah! Mutta tosiaan pohjatuotteiksi otin kasvojen pohjustustuotteen, joka antaa kasvoille myös kuulautta; Prep+prime Skin base visage. Puuteriksi valitsin Prep+prime Transparent finishing powder, eli värittömän irtopuuterin. Väritön irtopuuteri on hyvä valinta kun haluaa käyttää sitä myös muiden meikkaamiseen.
Tänään käytiin hieman ostoksilla, ja mukaani lähti Pro Longwear meikkivoide, sekä huulipuna sävyssä peach blossom. Kun kerroin myyjälle etsiväni meikkivoidetta, tiedusteli hän ensiksi millainen iho minulla on. Kerroin, että sekaiho, ja että meikkivoiteelta kaipaan peittävyyttä ja pysyvyyttä, mutta en kumminkaan sitä paksuinta mahdollista. Vaihtoehdoiksi hän antoi tosiaan tuon Pro Longwearin, sekä yhden toisen jota en pahakseni muista.
Macin mahtavuutta lisää vielä se, että kun sinne pisteelle palauttaa kuusi tyhjää tuotepurkkia, saa yhden huulipunan veloituksetta! Ja vielä lisäksi, jos ostat kolme tuotetta saat meikin veloituksetta; aika siihen täytyy vaan varata hyvissä ajoin!
T.Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)