maanantai 19. tammikuuta 2015

KULMAT KUNTOON!


 Kulmat ovat kasvojen kehys,  nostavat katsetta ja antavat viimeistellyn kuvan! Kulmien tulisi nousta 2/3  ja laskea 1/3 mitastaan. Kulmakarvojen alun tulisi olla nenänvarren ja silmän sisäkulman välimaastossa, ja loppukohdan löydät kun laitat vaikka siveltimen varren nenänpielestä silmän ulkonurkkaan viistosti, ja siitä kohti kulmakarvaa, siihen tulisi kulmakarvan loppua. Hieman ylemmäksi kuin sisäkulma, jotta ne nostavat katsetta. Kulmakarvan tulisi kaartua linnunsiipimäisesti.


Vaaleiden kulmakarvojen sävyä voi syventää niille tarkoitetuilla kestoväreillä. Eri hiusväreille suositellaan juuri niille sopivia sävyjä, mutta koska omat varastoni ovat rajalliset käytin äitini kulmiin Hairwellin natur braun sävyä. Mielestäni tuo sävy sopii kivasti niin puna-, musta,-kuin vaalehiuksisillekin.


Alkutilanne

Kulmat on hyvä nyppiä vasta kestovärjäyksen jälkeen, jotta vältytään mahdollisilta ihoärsytyksiltä, ja haluttu muotokin saadaan paremmin esille

Lopputulos :)

kestoväri+hapete

Pinsetit hankittu Kicksistä
Kulmien muotoon vaikuttavat muun muassa kasvojen muoto; ovatko ne pyöreät, neliön muotoiset, suorakulmaiset, pitkät ja kaidat, timantin muotoiset. sydämen muotoiset vai päärynän muotoiset. Lisäksi muotooon vaikuttavat silmien etäisyys toisistaan; ihanteellisin silmien väli on silloin kun silmien väliin jää silmän verran tilaa. Kun silmät ovat etäällä tai lähellä toisiaan voidaan kulmia muotoilemalla saada aikaan lähentävä tai loitontava vaikutelma. Kulmakarvoja työstetään yleisimmin pinseteillä, jolloin karvat nypitään kasvusuuntaan, että karva lähtee tuppeineen, eikä se vain katkea keskeltä. Kulmakarvoja pystytään poistamaan myös niille tarkoitetulla vahalla.




Eyebrows & Face Shapes 😉
Kuva täältä: Lishttp://weheartit.com/entry/140820795/search?context_type=search&context_user=Mani_K&query=face+shapes+and+eyebrows

Kulmia pystyy ehostamaan monilla eri meikkitekniikoilla. Jos on harvat kulmakarvat suosittelisin käyettäväksi puuterimaista kulmaväriä, jolloin tuloksesta ei tule liian meikatun näköinen. Terävällä kulmakynällä voit tehdä karvan mittaisia lyhyitä vetoja kulmakarvojen sekaan, jotta saat kulmista täyteläisemmät. Kulmakarvavahalla saa myös tosi kivan näköiset, kunhan käyttää viistopäistä kulmasivellintä. Itselläni tällä hetkellä käytössä Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz sävyssä dark brown, mutta siitä lisää myöhemmin!


Kävimme Oonan kanssa syyskuussa Lumenen järjestämässä Pop Up Kulmabaari tapahtumassa. Paikalla oli 3 meikkaaja/maskeeraaja opiskelijaa Maker-koulusta. He stailasivat kulmamme veloituksetta, ja antoivat vinkkejä kulmien meikkaamiseen! Kulmien meikkaamiseen he käyttivät Lumenen kulmatuotteita; puuterisia kulmavärejä, kulmakynää, sekä kulmakarvageeliä jota löytyy ruskean sävyisenä, sekä värittömänä.

Paikalla oli myös vuoden kauneusbloggaajaksikin valittu Saara Sarvas! Häntä olisi ollut kiva päästä enemmänkin jututtamaan, mutta häntä haastateltiin radioon siellä samassa tilassa.






















                                                           T.Mirka


1 kommentti:

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)