perjantai 23. tammikuuta 2015

Meikkiuutuuksia ja luottotuotteita

Kosmetologiksi opiskeleminen, sekä lukuisten blogien lukeminen on herättänyt oman kiinnostukseni erilaisia meikkituotteita kohtaan. Ajattelin esitellä muutamia ihania uutuuksiani, sekä luottotuotteitani. 

Toinen uusimmista meikkituotteistani on paljon hypetetyn Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit. Pakkauksessa on kuutta eri sävyä, joilla saadaan tehtyä korostukset, sekä varjostukset. 




Toinen uutuuksistani on Urban Decayn Naked 2 luomiväripaletti. Paletilla onnistuu, niin arki-kuin juhlameikinkin loihtiminen. Luomivärien käyttö on minulle vielä hieman harmaata aluetta, mutta hinku oppia meikkaamaan paremmin on suuri, joten muutamia kokeiluja on jo takana! Näiden muutamien kokeilujen peusteella, värit ovat hyvin pigmenttisiä, sekä pysyvät hyvin, eivätkä varise...kunhan luomi on kumminkin pohjustettu hyvin!





Tämän hetkiset lempparini meikintyöstämisessä ovat Real Techniques:in poskipunasivellin, sekä korostus-ja varjostussivellin. Vaaleanpunainen meikkisieni on Beutyblender, jolla saa meikkivoiteen levitettyä iholle uskomattoman hyvin! Beautyblenderillä saa levitettyä myös peiteaineen silmien alle näppärästi! Ihan ykköstuotteita!


Tämänhetkiset luottotuotteeni:

Mac prep+prime transparent finishing powder
Mac prep+prime skin base visage
Lumene CC meikkivoide sävyssä medium
Lumene blueberry Eyebrow shaping wax
Mac pro longwear concealer sävyssä nw20
Mac huulipuna sävyssä angel
Mac soft&gentle mineralize skinfinish
Lumenen poskipuna sävyssä 10 kuulaus
T.Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)