torstai 12. helmikuuta 2015

Huulimeikki





Siisti huulimeikki viimeistelee meikin. Huulten ehostamiseen on käytössä erilaisia ehostusvälineitä; huultenrajauskynä, huulipuna, sekä huulikiilto. Näillä leikittelemällä saat aikaiseksi mitä erilaisempia huulimeikkejä. Näyttävät ja supernaiselliset punaiset huulet tai luonnollisemmat ja tyttömäisemmät huulikiillolla. Huultenrajauskynällä saat huulten rajasta selkeämmän, sekä laittamalla sitä koko huulelle lisäät huulipunan kestoa. Huulimeikkiiin vaikuttaa usein voimakkaasti sen hetken trendit. Tällä hetkellä esimerkiksi suuren suosion on saanut Kylie Jennerin ysärihuulimeikkiä muistuttavat ruskean sävyiset mattahuulet. Juju tässä huulimeikissä piilee siinä, että huultenrajauskynällä raja on vedetty varovasti hieman huulten rajan ulkopuolelle, joka luo vaikutelman täyteläisemmistä huulista.



Huulimeikki näyttää paremmalta hyvin hoidetuilla huulilla. Meillä suomalaisilla usein etenkin talviaikaan huulet saattavat rohtua voimakkaasti jolloin viimeseksi tulee mieleen laittaa mitään huulipunaa. Tähän auttaa huulien hellävarainen kuorinta, sekä riittävä kosteutus. Jos huulten ympärillä on pieniä juonteita pystyy niitä hoitamaan silmänympärysvoiteella.

Huulipunan ja -kiillon tärkeitä ominaisuuksia ovat, että ne hoitavat huulten ihoa, eivät ole vahingollisia suuhun joutuessa tai maistu epämiellyttävältä, kestävät hyvin huulilla ja jättävät kauniin pinnan.


Macin huulipuna sävyssä angel, ihana vaaleanpunainen mattapuna, joka sopii kaikille ihonsävyille

Macin huulipuna sävyssä peach blossom; täydellinen arkipuna, jossa myös kosteuttavia ominaisuuksia eikä paakkuunnu missään vaiheesa päivää

Diorin huulipuna sävyssä lili, todellinen huulihoito- tuo kevyen sävyn huulille ja pitää ne kosteutettuina koko päivän



Alhaalla oikealla Macin huulipunaa sävyssä angel

Laitan yöksi aina kosteuttavaa huulivoidetta, jolloin se saa vaikuttaa läpi yön ja aamulla huulet ovat kivan pehmeät. Huulimeikin pohjustan laittamalla niille hieman meikkivoidetta sekä kevyesti puuteria. Macin hohtopuuteria laitan hieman aamorinkaarelle, sillä se tekee pienen vaikutelman suuremmista huulista. Se tuo myös aamorinkaaren selkeämmin esille sillä omat huultenrajani ovat hieman epäselvät.


Kävin Kicksistä hakemassa muutan uuden tuotteen huulimeikkiin. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt huultenrajauskynää, niin katsotaan pääseekö päivittäiseen käyttöön! Diorin lip maximizer, super huulikiilto, joka tuo ihanan kiillon, sekä kihelmöi kivasti heti laiton jälkeen.

Täsäs make up storen huultenrajauskynä+diorin huulikiilto
T.Mirka
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)