maanantai 16. helmikuuta 2015

Ripsiväreistä


Ripsivärejä on monia, ja ne lupaavat eri asioita; lisää tuuheutta, pituutta, erottelua ja vaikka mitä muuta!

Ripsivärin harjalla on merkitystä siinä, että minkälaista jälkeä sillä saa. Itselläni on lähiaikoina ollut käytössä L'orealin vedenkestävä volume million lashes ripsiväri, L'orealin volume millon lashes ripsiväri So couture, sekä Estee Lauderin sumptuous extreme Lash multiplying volume mascara. Sitä oikeaa ripsiväriä etsin tosiaan alaripsiäni varten, koska minulla on ripsienpidennykset.




Tuon L'orealin vedenkestävän ripsivärin ostin lähinnä siskoni häämeikkiä varten, joka toimi sillon passelisti, eikä ripsivärit levinneet pitkin poskia, vaikka oli kuuma kesäpäivä, ja tuli sitä muutama kyynelkin vieritettyä päivän aikana. Harja tässä ripsivärissä on pieni ja "pörröinen", jolla saa kauttaaltaan tuuheat ripset, sekä pääsee pienen harjan ansiosta kaikkiin paikkoihin.

L'orealin So Couture ripsiväri taas lupaa hieman kissamaisempaa ilmettä. Siinä ripsiharja levenee loppua kohden, jolloin silmän ulkonurkka tulisi voimakkaammin esille. Tällä sai hyvin laitettua alaripset harjan monipuolisuuden vuoksi, ja tällaista ilmettä haluan tosiaan myös alaripsiini, että ulkoreunat ovat hieman tummemmat. Se miksi tämä jäi hyllyyn pölyttymään oli että se levisi itselläni poskille päivän aikana.

Estee Lauderin ripsiväri on tuuhentava ripsiväri, ja harja onkin kauttaaltan paksu ja harjaosa suht iso. Tästä ripsiväristä olen tykännyt näistä omistani eniten, mutta muutamia miinuksia löytyy; harja on tosiaan aika iso, joten ei paras alaripsille, ja se hieman leviää poskille päivän aikana, mutta vain vähän ;)


Se oikea on tosiaan vielä etsinnässä, ja seuraavaksi ajattelinkin kokeilla Sensain 38¨C ripsiväriä, jonka suosion bongasin ollessani tavaratalon kosmetiikkaosastolla työharjoittelussa. Se oli siis perus ripsiväri, josta muistaakseni löytyi myöskin tuuhentavat ja pidentävät versiot, mutta juju piili siinä että se pysyy hyvin ja sen sai pestyä pois lämpimällä vedellä, eikä siis tarvinnut erikseen silmämeikinpoistoaineita.

Yläripsiini en siis laita ripsiväriä edes silloin, kun huoltoväli olisi hieman venynyt ja joitakin rakoja olisi jo näkyvissä, sillä se olisi hankala saada pois. Ripsienpidennysten kanssa voi kumminkin käyttää vesiliukoista ripsiväriä, jossa ei ole tuuhentavia tai muita erikoisominaisuuksia, sillä ne sisältävät yleensä kumia, joka muuttuu purkaksi ripsiin, ja se onkin sitten todella vaikea saada pois. Vesiliukoisen  ripsivärin voi poistaa ripsistä ripsienpidennyksille tarkoitetuilla meikinpoistoliinoilla.


Ilman ripsaria
Estee Lauderin ripsaria
VINKKI! Alaripsiä meikatessa kannattaa harjaosaa "hinkuttaa" sivuttain suht sähäkästi mutta hellästi liikaa painamatta. Tällöin ripsiväriä menee kaikkiin ripsiin, eikä ripsiväriä mene laittaessa poskille.


T.Mirka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Postauksiamme saa rohkeasti kommentoida ja jos on kysyttävää niin kysymykset ovat tervetulleita! :)